PASSIEF BOUWEN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Wilt u een passief bouwen? Bouw Alliantie realiseert duurzame woningen met milieuvriendelijke materialen. Samen bouwen we uw groene thuis voor de toekomst.

Bouw Alliantie

Onze bouwpartners

Wat houdt passief bouwen in?

Passief bouwen is een ontwerp- en bouwbenadering. Het doel is om gebouwen te maken met een minimaal energieverbruik. Deze gebouwen zijn zo ontworpen, dat ze optimaal gebruikmaken van natuurlijke hulpbronnen. Maar ook van passieve verwarmings- en koelingstechnieken.

De term ‘passief’ verwijst naar het feit dat deze gebouwen een comfortabel binnenklimaat handhaven. Zonder actieve verwarmings- of koelingssystemen.

 

passief bouwen

passief BOUWEN: 5 voordelen voor u

Om te beginnen bespaart u met een passief gebouw aanzienlijk veel energie. Denk hierbij aan energieverbruik dat 90% lager is dan dat van traditionele gebouwen. Zo heeft u lagere energierekeningen en bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Een passief gebouwontwerp zorgt voor een comfortabel binnenklimaat: gelijkmatige temperaturen, geen tocht en een gezonde luchtkwaliteit. Met uw passieve gebouw helpt u mee de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Zo draagt u bij aan de strijd tegen klimaatverandering. Ook gaan passieve gebouwen langer mee. Tenslotte bespaart u kosten op de lange termijn. Dit komt door energiebesparingen en lagere operationele kosten.

passief BOUWEN: DE GROENE UITWEG

Passief bouwen biedt de oplossing voor uw wensen en onze mooie planeet.
Uw gebouw bevat uitstekende isolatie. Cruciale luchtdichtheid. Hoogwaardige ramen en deuren. Passieve zonnewinsten. En, mechanische ventilatie met warmteterugwinning.
Het is niet langer een keuze, maar een urgente noodzaak. Als we een leefbare planeet willen doorgeven aan toekomstige generaties, moeten we nú actie ondernemen. Door te investeren in passief bouwen kunnen we de weg banen voor een duurzame en veerkrachtige toekomst. Laten we niet langer wachten, maar vandaag nog beginnen met bouwen aan een betere wereld.
passief bouwen huis

Dit is hoe wij naar uw duurzame woning toewerken

ONTWERP OP MAAT

We kijken samen naar uw wensen. Het ontwerp is volledig naar eigen wens.

RAMING KOSTEN

Laat u verassen door de financiële voordelen van regeneratief bouwen.

START MET DE BOUW

Houtskeletbouw heeft korte bouwtijden. Uw woning is in no-time klaar.

DUURZAAM WONEN

Geniet van uw milieuvriendelijke en duurzame droomwoning.

Samen bouwen we een duurzame toekomst
Roel van Leeuwen
Mede-eigenaar Bouw Alliantie

Nieuwsgierig geworden?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor uw duurzame nieuwbouw woning. Vul uw gegevens in en we plannen een vrijblijvend adviesgesprek in.

Het hoofdkantoor

Bereikbaarheid

Maak een afspraak

Antony van Leeuwenhoek 32A
2408AN Alphen aan den Rijn

Logo Bouw Alliantie

Bouw Alliantie bouwt dromen met duurzaamheid als fundament.

Logo Bouw Alliantie

Bouw Alliantie bouwt dromen met duurzaamheid als fundament.

Maak een afspraak

Antonie van Leeuwenhoekweg 32A
2408AN Alphen aan den Rijn

©2024 Copyright Bouw alliantie | Gemaakt door Kingdom Marketing

× Vragen? Stuur ons een Whatsapp!