DUURZAAM WONEN: EEN GROENE TOEKOMST REALISEREN

Wilt u een duurzaam wonen? Bouw Alliantie realiseert duurzame woningen met milieuvriendelijke materialen, energiezuinige apparaten en hernieuwbare energie. Samen bouwen we uw groene thuis voor de toekomst.

Bouw Alliantie

Onze bouwpartners

Wat houdt duurzaam WONEN in?

Een duurzaam huis bouwen is een aanpak die gericht is op het minimaliseren van de negatieve impact van een woning op het milIieu. Het creeërt een gezondere en energiezuinige leefomgeving. Zo worden er milieuvriendelijke materialen, energie-efficiënte ontwerpen en hernieuwbare energiebronnen gebruikt.

Dit heeft een aantal interessante voordelen. Denk hierbij aan het besparen van energiekosten en de verbeterde luchtkwaliteit. Ook behouden duurzame woningen over het algemeen hun waarde beter, waarbij ze zelfs in waarde kunnen stijgen. Dit komt door de groeiende interesse van kopers en investeerders.

Duurzaam wonen

Duurzaam WONEN: Een Groene Toekomst Realiseren

Duurzaam wonen bij Bouw Alliantie begint bij een energiezuinig en milieuvriendelijk ontwerp. Vervolgens gebruiken we milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled hout en lage VOC-verf. Om energie zo goed mogelijk te gebruiken, investeer in energiezuinige apparaten, hoogwaardige isolatie en efficiënte verwarmings- en koelsystemen. Ook is het gunstig om hernieuwbare energie te overwegen. Bijvoorbeeld zonnepanelen, of windturbines. Installeer tenslotte waterbesparende apparaten en regenwateropvangsystemen voor waterbesparende apparaten. Zo helpt u mee een groene toekomst te realiseren.

duurzaam wonen: de voordelen

Naast het duurzame aspect geniet u van veel voordelen door een duurzaam huis te bouwen. . Zo zijn uw energiekosten lager of zelfs nul-op-de-meter. Ook is de luchtkwaliteit van uw woning sterk verbeterd. Het heeft immers een beter ventilatie- en luchtfiltratiesysteem. Tenslotte behoud uw duurzame woning over het algemeen beter haar waarde. En, het kan zelfs in waarde stijgen, aangezien het aantrekkelijker is voor een koper of investeerder is dan een normale woning.

Dit is hoe wij naar uw duurzame woning toewerken

ONTWERP OP MAAT

We kijken samen naar uw wensen. Het ontwerp is volledig naar eigen wens.

RAMING KOSTEN

Laat u verassen door de financiële voordelen van regeneratief bouwen.

START MET DE BOUW

Houtskeletbouw heeft korte bouwtijden. Uw woning is in no-time klaar.

DUURZAAM WONEN

Geniet van uw milieuvriendelijke en duurzame droomwoning.

Samen bouwen we een duurzame toekomst
Roel van Leeuwen
Mede-eigenaar Bouw Alliantie

Nieuwsgierig geworden?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor uw duurzame nieuwbouw woning. Vul uw gegevens in en we plannen een vrijblijvend adviesgesprek in.

Het hoofdkantoor

Bereikbaarheid

Maak een afspraak

Antony van Leeuwenhoek 32A
2408AN Alphen aan den Rijn

Logo Bouw Alliantie

Bouw Alliantie bouwt dromen met duurzaamheid als fundament.

Logo Bouw Alliantie

Bouw Alliantie bouwt dromen met duurzaamheid als fundament.

Maak een afspraak

Antonie van Leeuwenhoekweg 32A
2408AN Alphen aan den Rijn

©2024 Copyright Bouw alliantie | Gemaakt door Kingdom Marketing

× Vragen? Stuur ons een Whatsapp!