bouw alliantie op Beurs eigen huis 2024

Geplaatst op : 18 Jan, 2024

Bouw Alliantie op Beurs Eigen Huis 2024

Tegenwoordig (2024) zijn duurzaamheid en samenwerking niet meer weg te denken in de bouwsector. Als coöperatieve bouwonderneming hebben we ons dan ook toegewijd aan het bouwen van regeneratieve huizen. Zo maken we bij Bouw Alliantie een positieve impact op het milieu én de gemeenschap. Hoe we dit realiseren, delen we graag met u op de Beurs Eigen Huis 2024.

De Beurs Eigen Huis 2024 geeft u de gelegenheid om kennis te maken met diverse bedrijven en innovaties op het gebied van woningbouw. Wat Bouw Alliantie onderscheidt van de rest zit ‘m in onze unieke aanpak van samenwerken, het gebeurt namelijk binnen een coöperatieve structuur. We omarmen een model waarin alle leden actief bijdragen aan het gehele succes. Dit in plaats van de traditionele hiërarchie in de bouwsector.

beurs eigen huis 2024

Daarnaast streven we naar een nieuwe standaard in millieubewust wonen. Met geavanceerde groene technologieën, energie efficiënte ontwerpen en het gebruik van duurzame materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

We kijken er naar uit om u persoonlijk te spreken over onze passie voor duurzaam bouwen! Ontdek hoe wij duurzaamheid niet slechts zien als een trend. We zien het als een verantwoordelijkheid om een erfenis van positieve impact achter te laten voor de komende generaties.

De Beurs Eigen Huis 2024 is van 22 t/m 24 maart en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Bouwalliantie

Nieuwsgierig geworden?

Bouw Alliantie denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw duurzame nieuwbouwwoning. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Vul hiernaast uw gegevens in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens:
Bouw Alliantie Coöperatie ua
Antonie van Leeuwenhoekweg 32a
2408AN Alphen aan den Rijn
Tel: 0654265783
Mail: info@bouwalliantie.nl

Gerelateerde blogs

× Vragen? Stuur ons een Whatsapp!