BEURS EIGEN HUIS 2024: ben jij erbij?

Geplaatst op : 18 Jan, 2024

Beurs Eigen Huis 2024

Heb je interesse in bouwen of verbouwen? Dan is de Beurs Eigen Huis 2024 wat voor jou; van 11 t/m 13 oktober in Jaarbeurs Utrecht (HAL 3 en 4). Misschien denk je aan een nieuwe badkamer. Keuken. Tuin. Interieur. Of, zelfs een nieuwe woning. Laat je inspireren door specialisten op een gezellige dag.

Haal je ticket hier!

Beurs Eigen huis 2024: duurzaam bouwen

Tegenwoordig (2024) zijn duurzaamheid en samenwerking niet meer weg te denken in de bouwsector. Als coöperatieve bouwonderneming hebben we ons dan ook toegewijd aan het bouwen van regeneratieve huizen. Zo maken we bij Bouw Alliantie een positieve impact op het milieu én de gemeenschap. Hoe we dit realiseren, vertellen we je graag op de Beurs Eigen Huis 2024.

Beurs eigen huis 2024

Beurs Eigen Huis 2024: onze duurzame missie

Bouw Alliantie streeft naar een nieuwe standaard in milieubewust wonen. Met geavanceerde groene technologieën, energie-efficiënte ontwerpen en het gebruik van duurzame materialen bieden wij oplossingen.

Oplossingen die zowel ecologisch verantwoord als economisch haalbaar zijn. Onze missie is om duurzame woningen toegankelijk te maken voor iedereen. Hierbij leggen we de nadruk op kwaliteit, innovatie en samenwerking.

Een unieke aanpak: coöperatieve samenwerking

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven is onze unieke coöperatieve structuur. We werken samen als gelijken. Dit in plaats van de traditionele hiërarchie in de bouw. Elke partner draagt actief bij aan het succes van ons collectief. Deze aanpak bevordert niet alleen een harmonieuze werkomgeving.

Het is ook goed voor innovatieve oplossingen die verder gaan dan gebruikelijke methoden. Dit betekent dat elke werknemer een stem heeft in het proces. Zo heb je een meer betrokken en gemotiveerd team. Samen streven we naar het beste resultaat voor onze klanten!

Beurs eigen huis 2024 oktober

Vooruitgang in Woningbouw

Op de Beurs Eigen Huis 2024 presenteren we onze nieuwste innovaties en technologieën. Ontdek hoe wij:

 • Energie-efficiënte woningen ontwerpen
  Van passieve huizen tot woningen met nul energieverbruik. We laten zien hoe energie-efficiëntie in elke fase van het bouwproces wordt geïntegreerd. Onze ontwerpen maken gebruik van de nieuwste isolatietechnieken. En, energiezuinige systemen om het energieverbruik te minimaliseren.

 • Duurzame materialen gebruiken
  We maken gebruik van gerecyclede en hernieuwbare materialen. Zo verkleinen we de ecologische voetafdruk. Door innovatieve bouwmaterialen te gebruiken, zorgen we ervoor dat onze woningen niet alleen duurzaam zijn. Ze zijn ook stijlvol en functioneel.

 • Groene technologieën implementeren
  Zonnepanelen. Regenwatersystemen. En, geavanceerde isolatietechnieken. Die dragen allemaal bij aan een duurzame leefomgeving. Onze technologieën zijn ontworpen om niet alleen energie te besparen. Ze verbeteren ook het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners.

Beurs Eigen Huis 2024: Kom en Ontmoet Ons!

We kijken ernaar uit om je persoonlijk te spreken over onze passie voor duurzaam bouwen. Ontdek hoe wij duurzaamheid niet slechts zien als een trend. We zien het als een verantwoordelijkheid van positieve impact voor de komende generaties. Tijdens de beurs geven we uitgebreid verslag van onze projecten. Zo krijg je een goed beeld van wat we doen. En, hoe we dat doen. Wie weet bouwen we jouw droomhuis!

Beurs Eigen Huis 2024: Het Evenement voor Iedere Bouwer en Verbouwer

De Beurs Eigen Huis 2024 geeft je de gelegenheid om kennis te maken met diverse bedrijven en innovaties op het gebied van woningbouw. Laat je inspireren door de nieuwste trends en technologieën. Van slimme huisoplossingen tot duurzame bouwmaterialen. De beurs heeft het allemaal.

Praktische informatie

 • Datum: 11 t/m 13 oktober 2024
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht HAL 3 en 4
 • Openingstijden: 10:00 – 17:00

Waarom de Beurs Eigen Huis Bezoeken?

Inspiratie opdoen
Ontdek nieuwe ideeën en trends voor jouw woning. Of je nu een compleet nieuw huis wilt bouwen of je huidige woning wilt verbeteren. Hier vind je genoeg inspirerende voorbeelden en ideeën.

Experts ontmoeten
Dit is je kans om vragen te stellen en persoonlijk advies te krijgen van bouw-proffesionals.

Innovaties zien
Maak kennis met de nieuwste technologieën en materialen. Leer hoe je jouw woning energie-efficiënter en duurzamer kunt maken met de nieuwste innovaties.

Bouwalliantie

Nieuwsgierig geworden?

Bouw Alliantie denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw duurzame nieuwbouwwoning. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Vul hiernaast uw gegevens in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens:
Bouw Alliantie Coöperatie ua
Antonie van Leeuwenhoekweg 32a
2408AN Alphen aan den Rijn
Tel: 0654265783
Mail: info@bouwalliantie.nl

Gerelateerde blogs

× Vragen? Stuur ons een Whatsapp!